Product 12
Singapore Streetfood 1  87 Singapore Streetfood 1  88 Singapore Streetfood 1  89 Singapore Streetfood 1  90 Singapore Streetfood 1  91 Singapore Streetfood 1  92 Singapore Streetfood 1  176

Singapore Streetfood 1

Menu: Singapore Chili Crab, Curry Puff, Seafood Horfun Noodles, Kuih Bakar.

Food and eating is a national pastime in Singapore. And Singapore is famous for its food. Seeking out those popular dishes from Singapore and cook it yourself? In this menu, you will learn to cook the famous talked about national dish Singapore Chili Crab, Seafood Horfun Noodles in thick gravy, the all time local favourite snack pastry Curry Puff filled with potatoes and last but not least for dessert an oven baked traditional Singapore Malay Kuih Bakar (loosely translated as “baked cake”). Don’t miss this mouth watering food!

Note: There are seafood in this menu. The crab in the dish Singapore Chili Crab cannot be substituted. There is no pork in this menu.

All our workshops include ingredients, equipment, use of aprons, tea towels, drinks (excluding aperitif and wines) and snacks. Recipes will be emailed to you after the workshop.

Prices include BTW/VAT (tax).

Location: Jan van Zutphenstraat 63, 1069 RR Amsterdam.
Parking: Free parking.

Other info:

* Location at our cooking facility is free. Maximum 12 persons.
* Location at other cooking studio? Please contact us for a quote.
* Location at your house? Yes we can come to your place. Additional travel costs. Please contact us.
* Our chef will teach, help and guide you to cook the meals during the workshop. If you require us to cook and prepare the food (no workshop) please contact us for a quote.
* Please include your preferred date and time when you fill in the form under "Notes" when you checkout.


(In Dutch)

Menu: Singapore Chili Crab , Curry Puff , Seafood Horfun Noodles , Kuih Bakar

Eten is een favoriet tijdverdrijf in Singapore en Singapore staat bekend om haar keuken. Zin om deze favoriete gerechten te leren kennen en ze ook thuis te kunnen koken? In dit nieuwe menu leer je de nationale gerechten kennen en koken, Singapore Chili Crab (Singapore Chili Krab), Seafood Hor Fun Noodles (Zeevruchten Hor Fun Mie) in een dikke saus, Singapore’s favoriete snack het Curry Puff (Kerrie Puff) pasteitje, gevuld met aardappel en het laatste, maar zeker niet het minste dessert, een ovenbereid en traditioneel Singapore Malay Kuih Bakar (wat zich laat vertalen als ‘gebakken cake’). Mis dit watertandend lekker eten niet!

Voetnoot: Er zitten zeevruchten in dit menu, de krab in Singapore Chili Crab kan niet worden vervangen door een ander. Laat het ons van tevoren weten, opdat we er rekening mee kunnen houden. Er wordt geen varkensvlees gebruikt in dit menu.

Al onze workshops zijn inclusief instructies, ingrediënten, materialen, gebruik van keukenschort, theedoeken, drankjes (excl. aperatief en wijnen) en snacks. De recepten zullen na de workshop via e-mail naar u verstuurd worden.

Prijzen zijn inclusief BTW.

Locatie: Jan van Zutphenstraat 63, 1069 RR Amsterdam.
Parkeren: gratis parkeergelegenheid.

Overige informatie:

* Locatie van onze keuken faciliteit is gratis. Maximaal 12 personen.
* Locatie andere kookstudio? Neem contact met ons op voor een offerte.
* Locatie aan uw huis? Ja, we kunnen afkomstig zijn van uw plaats. Extra reiskosten. Neem dan contact met ons op.
* Onze chef-kok leert, helpen en begeleiden u naar kok de maaltijden tijdens de workshop. Als u graag voor ons om te koken en het eten klaar (geen workshop) neem contact met ons op voor een offerte.
* Geef de gewenste datum en tijd wanneer u vult het formulier in onder "Opmerkingen" als u gaat "checkout".