Product 14
Singapore Streetfood 2  93 Singapore Streetfood 2  94 Singapore Streetfood 2  95 Singapore Streetfood 2  97 Singapore Streetfood 2  98 Singapore Streetfood 2  178 Singapore Streetfood 2  179 Singapore Streetfood 2  180

Singapore Streetfood 2

Menu: Otak-Otak, Kuih Dadar, Roti Kirai/Jala, Coriander Chicken Curry with spiced lime yoghurt.

When we think of street food or hawker food or food court in Singapore it’s all about good food and Singapore is known as a food paradise. In this menu, you will learn how to make the famous local food known as Otak-Otak which is made of fish and spices wrap in banana leaf a secret recipe, Roti Kirai or Roti Jala “net bread”, a special Coriander Chicken Curry with spiced lime yoghurt and for the sweet ending Kuih Dadar, a soft rolled pandan crepe filled with sweet coconut. It’s addictively delicious!

Note: There is fish in the ingredients for Otak-Otak. This cannot be substituted. If you are a vegetarian and can take seafood, the Coriander Chicken Curry can be replaced with seafood or vegetarian substitutes. There is no pork in this menu.

All our workshops include ingredients, equipment, use of aprons, tea towels, drinks (excluding aperitif and wines) and snacks. Recipes will be emailed to you after the workshop.

Prices include BTW/VAT (tax).

Location: Jan van Zutphenstraat 63, 1069 RR Amsterdam.
Parking: Free parking.

Other info:

* Location at our cooking facility is free. Maximum 12 persons.
* Location at other cooking studio? Please contact us for a quote.
* Location at your house? Yes we can come to your place. Additional travel costs. Please contact us.
* Our chef will teach, help and guide you to cook the meals during the workshop. If you require us to cook and prepare the food (no workshop) please contact us for a quote.
* Please include your preferred date and time when you fill in the form under "Notes" when you checkout.


(In Dutch)

Menu : Otak -Otak , Kuih Dadar , Roti Kirai/Jala , Coriander Chicken Curry with spiced lime yoghurt

In Singapore kent eenieder de termen street food, hawker food of food court. In feite eten, welk bereid wordt in stalletjes in de open lucht in het tropische Singapore, het eetparadijs van het verre oosten. In dit menu leer je de lokaal beroemde Otak-Otak (Otah) kennen en bereiden, wat een visgerecht, verpakt en geroosterd in een bananenblad is. Maar ook Roti Kirai of Roti Jala “visnet brood”, een speciale Coriander Chicken Curry (Koriander Kip Kerrie) met pittige yoghurt-limoen dressing en voor de zoetekauwen Kuih Dadar, een zachte pandan pannenkoek met zoete kokos. Verslavend lekker!

Voetnoot: Er zit vis in de Otak-Otak. Deze kan niet worden vervangen. Wanneer vegetarisch of viseter, in dat geval kan de kip in Coriander Chicken Curry vervangen worden door vegetarisch of vis. Laat het ons van tevoren weten, opdat we er rekening mee kunnen houden. Er is geen varkensvlees in dit menu.

Al onze workshops zijn inclusief instructies, ingrediënten, materialen, gebruik van keukenschort, theedoeken, drankjes (excl. aperatief en wijnen) en snacks. De recepten zullen na de workshop via e-mail naar u verstuurd worden.

Prijzen zijn inclusief BTW.

Locatie: Jan van Zutphenstraat 63, 1069 RR Amsterdam.
Parkeren: gratis parkeergelegenheid.

Overige informatie:

* Locatie van onze keuken faciliteit is gratis. Maximaal 12 personen.
* Locatie andere kookstudio? Neem contact met ons op voor een offerte.
* Locatie aan uw huis? Ja, we kunnen afkomstig zijn van uw plaats. Extra reiskosten. Neem dan contact met ons op.
* Onze chef-kok leert, helpen en begeleiden u naar kok de maaltijden tijdens de workshop. Als u graag voor ons om te koken en het eten klaar (geen workshop) neem contact met ons op voor een offerte.
* Geef de gewenste datum en tijd wanneer u vult het formulier in onder "Opmerkingen" als u gaat "checkout".