Product 20
Trek to Thailand  122 Trek to Thailand  128

Trek to Thailand

Menu: Tom Kha Gai Soup (Chicken in coconut milk soup), Thai Prawn Curry, Rice, Cucumber Relish, Coconut Sago Pearls with Melon.

Who can resist these mouth watering Thai dishes first with a starter Tom Kha Gai , a highly popular Thai chicken soup with coconut milk infused broth. This dish can be served non spicy or spicy depending on your wishes. The succulent Thai Prawn curry is designed to whet your appetite first making the paste from scratch and transforming it into a beautiful aromatic spicy curry bursting with flavours. Serve with white rice. And to accompany the curry, a sweet and sour cucumber relish that gives freshness to the meals. Last but not least, for dessert a smooth balance freshness of Coconut Sago Pearls with Melon. A flavourful combination!
You will learn how to make fresh thai curry paste from scratch.
We do not use ready made or instant paste. We teach hands-on, technique and we show you how to create wonderful meals.

Note: There are chicken and prawns in this menu.

All our workshops include ingredients, equipment, use of aprons, tea towels, drinks (excluding aperitif and wines) and snacks. Recipes will be emailed to you after the workshop.

Prices include BTW/VAT (tax).

Location: Jan van Zutphenstraat 63, 1069 RR Amsterdam.
Parking: Free parking.

Other info:

* Location at our cooking facility is free.
* Minimum 6 persons or the minimum price of 6 persons. Maximum 12 persons. Group workshop meaning you bring your own group of people.
* Location at your house? Yes we can come to your place. Additional travel costs. Please contact us.
* Our chef will teach, help and guide you to cook the meals during the workshop. If you require us to cook and prepare the food (no workshop) please contact us for a quote.
* Please include your preferred date and time when you fill in the form under "Notes" when you checkout.

(In Dutch)

Menu: Tom Kha Gai Soup (Chicken in coconut milk soup), Thai Prawn Curry, Rice, Cucumber Relish, Coconut Sago Pearls with Melon.

Wie kan weerstaan aan deze verrukkelijke Thaise gerechten eerst met een Tom Kha Gai , een zeer populaire Thaise kippensoep met kokos melk en bouillon. Dit gerecht kan worden geserveerd zijn pittige of pikante afhankelijk van uw wensen. De heerlijke Thaise Garnalen curry is ontworpen om te smullen eerst het plakken van kras en getransformeerd tot een heerlijke pittige curry boordevol smaken. Serveer met witte rijst. En bij de curry, een zoetzure komkommer genieters die frisheid van de maaltijden. Voor dessert een goede balans tussen frisheid van Coconut Sago Parels met meloen. EEN smaakvolle combinatie!
Doe mee met onze leuke, informatieve en vooral praktische workshops waar je leert koken, en waar je eigen pasta en sauzen maakt om uiteindelijk de perfecte Aziatische maaltijden te creëren.
We gebruiken geen kant-en-klare of instant pastas.

Opmerking: Er zijn kip en garnalen in dit menu.

Al onze workshops zijn inclusief instructies, ingrediënten, materialen, gebruik van keukenschort, theedoeken, drankjes (excl. aperatief en wijnen) en snacks. De recepten zullen na de workshop via e-mail naar u verstuurd worden.

Prijzen zijn inclusief BTW.

Locatie: Jan van Zutphenstraat 63, 1069 RR Amsterdam.
Parkeren: gratis parkeergelegenheid.

Overige informatie:

* Locatie van onze keuken faciliteit is gratis.
* Minimaal 6 personen of minimaal prijs van 6 personen. Maximaal 12 personen. Groep workshop betekent je brengt je eigen groep.
* Locatie aan uw huis? Ja, we kunnen afkomstig zijn van uw plaats. Extra reiskosten. Neem dan contact met ons op.
* Onze chef-kok leert, helpen en begeleiden u naar kok de maaltijden tijdens de workshop. Als u graag voor ons om te koken en het eten klaar (geen workshop) neem contact met ons op voor een offerte.
* Geef de gewenste datum en tijd wanneer u vult het formulier in onder "Opmerkingen" als u gaat "checkout".