Authentieke Aziatische Kookworkshops van Flavours Of Singapore

Op zoek naar een unieke beleving en exotische smaken? Wij vinden dat koken leuk moet zijn en dat elke maaltijd samen met vrienden, familie of met andere foodies gedeeld moet worden.

Wij zijn gepassioneerd van alles dat met eten te maken heeft, en delen onze liefde voor koken, onze kennis en kunde met groot plezier met onze deelnemers. Kom langs en doe mee met onze leuke, informatieve en vooral praktische workshops waar je leert koken, en waar je eigen pasta en sauzen maakt om uiteindelijk de perfecte Aziatische maaltijden te creëren die je vervolgens later thuis kunt namaken.

Onze kookworkshops zijn te boeken door individuen, groepen en bedrijven. Workshops op onze locatie is tot maximaal 12 personen met persoonlijke aandacht gegarandeerd. Indien meer dan 12 personen, neem dan svp contact op met ons. Ideaal voor enthousiaste beginners, maar ook voor hobby koks en ervaren koks, die hun horizon verder willen verbreiden richting het Oosten. Vul je kookkunsten aan, doe mee met onze workshops, eet samen wat je hebt bereid en wordt geïnspireerd!

Wij zijn te vinden in het prachtige Amsterdam.

Denk je aan je eigen kookworkshop met vrienden, familie of misschien alleen met je partner? Wil je een dierbare verrassen met een privé kookworkshop? Wij komen graag bij je langs voor een kookworkshop aan huis. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wanneer je iemand wilt verrassen met een origineel kado, geef hem of haar een kado voucher voor een workshop van Rosie! Neem contact met ons op, wij mailen je dan de bestelde voucher.

 

Groepen Workshops

» Groepsboekingen? (VANAF 6 PERSONEN)

Voor feesten, verjaardagen, partijen, hobby clubs etc. Verras je vriend of vriendin met de ultieme bachelor/bachelorette party? Of als afscheidscadeau voor een vertrekkende collaga, of voor vrienden/kennissen die naar Singapore zelf verhuizen? Een reunie met vrienden waarmee je in een ver verleden in Singapore woonde? Of gewoon een verjaardagscadeau voor een familielid of vriend/kennis die van Aziatisch eten houdt? Verras ze met een groepsboeking en geniet van een fantastische dag vol lol en natuurlijk heerlijk eten.
Meer over onze Groepen Workshops.

 

 

Bedrijfs- en Teambuilding Kookworkshops

» Bedrijfsboekingen? (VANAF 6 PERSONEN)

Een leuke dagbesteding met collega's om elkaar beter te leren kennen. Of het nu een kleine groep of een hele afdeling, er is niks leukers dan als een team een kookworkshop mee te maken. Heerlijk eten is een perfecte ijsbreker. Het helpt een hecht team te smeden, en iedereen leert elkaar beter kennen.
Meer over onze Bedrijfsuitjes.

 

 

Privé Kookcursussen

» Privé Kookcursussen

Onze unieke en exclusieve privé kookcursus is afgestemd op jouw eigen wensen. Tijdens de cursus leer je hoe je zelf de lekkerste gerechten kunt maken. Alles draait om flexibiliteit. We kunnen de cursus bij jou thuis aanbieden, of je bezoekt onze keuken. We leren je authentieke Singaporese gerechten, de beste kooktips en -technieken en over het gebruik van de verschillende ingredienten. Het is leuk en bijzonder. Je leer in een paar uur alles over de Singaporese keuken.

We bieden twee soorten privé kookworkshops aan.

* De individuele maatwerk kookworkshop met een-op-een aanpak of voor jou en je partner. Het kan gaan om een eenmalige workshop, of om een workshop die verspreid is over meerdere dagen of zelfs weken. Een fantastisch cadeau als verrassing voor je partner. De workshop kan in onze kooklocatie worden uitgevoerd, maar ook in je eigen huis.

* De privé workshop in groepsverband. De workshop kan in je eigen huis gedaan worden, wij komen met plezier langs. Vooraf bespreken we dan de details. Een perfect cadeau om iets te vieren waarbij je in de sfeer van je eigen huis kookt.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Geef meteen enige details door, zoals de geplande datum en de tijd, de locatie en de parkeermogelijkheden. Ook is het prettig om vooraf te weten uit hoeveel deelnemers de groep bestaat. Daarnaast horen wij graag of je zelf de boodschappen doet (wij leveren een lijst met benodigdheden op), of dat je liever hebt dat wij alles kopen en meebrengen. E-mail naar info@flavoursofsingapore.nl

Wat onze klanten van onze privé kookcursus vinden:

"Hoi Rosie

We hadden een fantastische tijd en waren onder de indruk van je kennis en kunde. Als het kon deden we maandelijks een kookcursus. Haha.

We zullen binnenkort de Beef Rendang maken. De loempia's zijn onze standaard snacks op de zaterdagmiddag geworden. We gaan nu lekker onze overgebleven groente wokken, deze keer met wat pittige rode pepers.

We vonden het erg leuk!

Groetjes,

Saskia"

"Hi Rosie,

Johan en Merel vonden het helemaal leuk, het was een verrassing en ze hebben lekker gegeten! Bedankt voor de goede zorgen. Ik zal een goed woordje voor je doen, wie weet!

Groetjes, Rianne"

Meer over onze Prive Kookcursus.

 

Wanneer wij je ingevulde formulier hebben ontvangen, krijg je een bevestiging van ons. In een mail staan onze bankdetails en er is een factuur bijgesloten. Betaling kan vervolgens via overschrijving op onze bankrekening.

Online Boeken Check onze workshops en cursussen op onze online boeking kalender en boek gewoon simpel online!

 

Testimonials Wat onze kook enthousiasten over ons te zeggen hebben

  • Lisa en Mark:

    "Wij hebben een fantastische avond beleefd. Het was veruit de beste workshop die we gedaan hebben en wij zullen je zeker aanbevelen bij kennissen en vrienden. Dank je voor het met ons delen van je expertise over Aziatisch eten."

    Meer testimonials >

 

Abonneer op de nieuwsbrief

 

Taste of Amsterdam Kook demonstratie Singapore Food Fair