Privé Kookcursus

Onze unieke en exclusieve privé kookcursus is afgestemd op jouw eigen wensen. Tijdens de cursus leer je hoe je zelf de lekkerste gerechten kunt maken. Alles draait om flexibiliteit. We kunnen de cursus bij jou thuis aanbieden, of je bezoekt onze keuken. We leren je authentieke Singaporese gerechten, de beste kooktips en -technieken en over het gebruik van de verschillende ingredienten. Het is leuk en bijzonder. Je leer in een paar uur alles over de Singaporese keuken.

Wij bieden privé kookcursussen aan personen of groepen, aan huis of in onze eigen keuken. De hands-on workshop wordt gegeven aan individuen of groepen tot 12 personen. In overleg kunnen we de cursus ook aan grotere groepen bieden.

Prive Kookcursus

Wij bieden 2 soorten privé kookcursussen.

Individuele kookcursus op basis van een enkele deelnemer of met partner

Een een-op-een privé kookcursus voor beginners, al dan niet met partner op uw wensen afgestemd. Een individuele kookles is een goede manier om diepgaande kennis van de bereidingswijzen te krijgen, zodat u deze gerechten later ook zelf kunt bereiden. Of het een om eenmalige kookcursus gaat of om meerdere lessen die verspreidt over een paar dagen of weken gegeven worden; het is in elk geval een prachtige manier om heerlijk te leren koken. Verras familie, vrienden en kennissen met je Aziatische kookkunsten. De cursus kan gedaan worden bij u thuis, of in onze eigen keuken.

Privé kookles in groepsverband

Een kookles in groepsverband is een fantastische manier om mensen samen te brengen voor een leuke en leerzame middag of avond in de gezellige sfeer van uw eigen huis. Een groepskookles is een ideale verrassing als verjaardagsfeestje, reunie, afscheidfeest, kerstviering, bachelor- of vrijgezellenfeest etc. De kookles kan gedaan worden bij u thuis. Wij nemen graag de mogelijkheden door en komen met groot plezier bij u thuis langs om u en uw gasten in een prettige en ontspannen sfeer de Aziatische kookkunsten bij te brengen.

Goed om te weten:

 • Onze cursussen zijn overdag, 's avonds en in het weekend mogelijk.
 • We hanteren een standaardprijs voor een cursus van 1 tot 6 personen. Bij meer dan 6 personen is er een opslag per persoon tot 12 personen. Bij grotere groepen leveren wij in overleg een offerte op.
 • Prijzen zijn inclusief BTW.
 • Onze reisvergoeding bedraagt €0,19 per kilometer.
 • Voorafgaand aan de cursus, zullen we de startdatum en -tijd bevestigen. Wij stellen het op prijs wanneer u minimaal een maand vooraf contact met ons legt, zodat we genoeg tijd hebben om het menu samen te stellen.
 • Bespreek persoonlijke voorkeuren, menu samenstelling en eventuele specifieke wensen (mbt allergiën of vegetarisch) met ons, zodat wij onze kookcursus hierop kunnen afstemmen. De hoeveelheid eten dat we koken zal afhangen van het aantal deelnemers.
 • De cursus duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur. Meestal hebben we voldoende tijd om 3 gerechten te maken.
 • Kosten van ingredienten worden los in rekening gebracht en zal afhangen van uw menu voorkeur en het aantal deelnemers.
 • Indien u graag zelf boodschappen doet is dit mogelijk. Wij leveren nadat het menu is vastgesteld een boodschappenlijst. Vanzelfsprekend kunnen wij ook de boodschappen voor u doen.
 • Wij horen graag van u. Neem contact met ons voor meer informatie. Wij stellen het op prijs als u ons alvast van wat informatie kunt voorzien, zoals de gewenste datum en tijd, de locatie (waar we de kookcursus geven), parkeermogelijkheden (betaald of gratis parkeren), het aantal deelnemers (doet iedereen mee met koken), informatie over keukenruimte, ruimte voor snijden, beschikbaarheid van keukenspullen en kookerei (zoals potten, woks, messen, snijplanken, enz.). Email ons op info@flavoursofsingapore.nl
 • Voor een aantal leuke idee├źn ter inspiratie, bekijk hieronder onze menulijst en klik op de linker kolom op "Privé Cursus".