Testimonials Wat onze kook enthousiasten zeggen over ons:

"We hebben het erg gezellig en lekker gevonden om de workshop bij je te volgen. De smaak en keuze van de gerechten waren prima op onze hollandse smaak afgestemd en ik denk dat iedereen erg lekker gekookt en gegeten heeft."
Monique Jeurissen

"De entourage was geweldig en de sfeer ook."
Anja Brom

"Ik vond deze avond een leuke en leerzame avond. Zo leer je dus met verschillende producten om te gaan, en hoe het moet smaken, wanneer het klaar is zodat je het thuis op de smaak nog een keer kunt maken. De tips over het eten waren erg leerzaam, want je kunt het altijd gebruiken bijv. een tip over de rijst hoe je die moet scheppen zodat je een goede rijst hebt."
Iris J

Beste Rosie,
Wij hebben een fantastische avond beleefd, met de workshop Singapore Klassieker Cuisines. Vooral hoe de verse pasta te bereiden en de diverse tips van je waren super! Het was veruit de beste workshop die we gedaan hebben en wij zullen je zeker aanbevelen bij kennissen en vrienden. Dank je voor deze avond en het met ons delen van je expertise over Aziatisch eten.
Lisa en Mark

Rosie,
Jouw kennis en expertise van de Aziatische keuken is uitmuntend en je vele tips zijn zeer waardevol. Het eten was waanzinnig en we gaan het geleerde zeker thuis in praktijk brengen en wederom koken. We hebben allemaal een geweldige avond beleefd! Fantastische workshop!
Martine

Hoi Rosie,
Dank je voor het onderrichten van ons 2-en, we hebben zoveel geleerd deze avonden. Je tips zijn uitermate waardevol en wij houden van je kookmethodiek, je manier van uitleggen en we hebben genoten van het hands-on koken, het bereiden van de pasta vanaf het begin tot en met het koken en genieten van de maaltijden. We zijn blij, dat we de prive lessen hebben mogen doen! Het was het meer dan waard!
Rob en Sandra

Beste Rosie
Je uitleg en het koken met je was geweldig. We waarderen het zozeer, dat je altijd verse produkten en ingredienten gebruikt, in eerdere workshops zijn we dat nooit tegengekomen. En je keuken is zo waanzinnig mooi... Gezellig, comfortable en een prima lokatie om dit te leren. En vooral na het bereiden en koken, het eten en de bijpassende wijnen waren super!
Diane en Angela

Hi Rosie,
We zijn erg blij, dat we voor jouw workshop hebben gekozen en hebben geleerd hoe de Singaporese keuken te bereiden! Dit is echt een must, deze workshop over Aziatisch koken! We gaan zeker terugkomen voor de volgende workshop, samen met onze vrienden!
Esther en Erik

Lieve Rosie,
Dank je voor de fantastische recepten, de tips en de gezellige avond! We hebben geleerd om nasi lemak te maken! Geweldig, we hebben genoten!
Bianca en Lothar

Lieve Rosie,
Dank je wel, dat je ons hebt geintroduceerd in de wonderlijke wereld van mini aubergines, het maken van verse loempia's en duizenden verrassende, overheerlijke smaken! Ik weet zeker, dat de meesten van ons nog nooit Aziatisch hadden gekookt. Ik in ieder geval niet, maar ik ga deze recepten nu zeker thuis koken! Laten we hopen, dat het dan weer zo heerlijk smaakt! Misschien moet ik mijn kennis over een tijdje maar weer eens komen opfrissen bij je...
NCDO Team (Teambuilding workshop)

Lieve Rosie,
Dit was zo leuk, Dank je!
Yvette & Tom

De ervaring was geweldig, heerlijk eten, getalenteerde chefs, goede drunken en bovenal een prima gezelschap. Rosie was een uitmuntende lerares.
Don Brass

Rosie, We hebben een fantastische avond gehad! Harstikke bedankt!
Katie

Rosie, Dank je voor een prachtige en heerlijke avond!
Dana & Gabriel

Rosie, Ik heb een geweldige verjaardags workshop gehad. Het eten was zalig, de lokatie is fantastisch en de ambience was prima. Dank je voor je inzet. Ik zal je bij iedereen aanbevelen!
Karin Brass

Lieve Rosie, Dank je voor een heerlijke avond. Wat een genot om je gast te mogen zijn!
Denny

Lieve Rosie, Wat een prachtige ervaring! De ambience was onvoorstelbaar en ik had niet beter kunnen wensen dan deze ervaring. Dank je voor je gezelschap!
Het allerbeste,
Lauren Lee

Het was een heel bijzonder ervaring,om zo thuis bij jullie te leren over de keuken uit Singapore en daarna zo lekker met elkaar te eten. Dank je wel voor de gastvrijheid. Veel success voor de toekomst.
Saskia

Alles was super! Maar de rijst was het beste!
Tom

Het was heel gezellig, heel vriendelijk, heel gastvrij en heel erg lekker! Een aanrader!
Groetjes, Stijn

Lekkere atmosphere, lieve mensen alles pefect. Lekker gedronken en vooral gegeten. Zeker een aanrader.
Liefs, Willem

Dank je voor een prachtige avond!
Nigel

Ik heb er erg van genoten. Goed te weten, dat echte satay saus gemaakt wordt zonder pindakaas!
Irene

Prachitg huis, erg warme mensen, super eten. Ik heb erg veel nuttigs geleerd. Harstikke bedankt!
Willy Cortus

Dank je voor deze prachtige avond en fantastische ervaring. We voelden ons zeer welkom en hebben zoveel plezier gehad.
Het beste,
Jill Frazer
ICCA

Heerlijke avond, dank je voor de foodie tips!

Harstikke bedankt voor deze prachtige Singapore ervaring.
Dennis

Lieve Rosie,
Dit is mijn eerste keer bij jouw workshops en ik vond het geweldig! Tot de volgende keer. Dank je voor de fantastische recepten en de wijsheid!
Hulya Akan

Hoi Rosie,
Hartelijk dank voor de fantastische ervaring en het heerlijke eten, na de woorden!! Het bleek een geweldig verjaardagskado te zijn!
Tot de volgende keer!
Yukari Igo

Rosie,
Heel erg bedankt voor een fantastische ervaring, heb nu geleerd een echte satay te maken!
Dank je.
Ellen

Lieve Rosie,
Het was een fantastische middag. Heerlijk eten, fijn gezelschap.
Dank je!
Oh, en ik vind je huis prachtig!
Anke

Hoi Rosie,
Ik heb heel erg genoten, deze middag. Het eten bleek fantastisch en ik ga het absoluut thuis proberen de volgende keer!
Dank je,
Edgar

Hoi Rosie,
Ik heb altijd gezegd, dat ik de beste satay in mijn leven heb gegeten in Kota Kinabalu, Maleisie. Nu echter heb ik ontdekt, dat ik ze zelf kan maken! Dat is echt geweldig!
Heel erg bedankt!
Paulien

Rosie,
Dank je voor het delen van je recepten en het delen van de keuken van je geboorteland.
Ilda

 

Meer testimonials

 

Laat ons weten Wat je er van vond

Heb je aan één van onze kookcursusses of workshops deelgenomen? Laat ons weten wat je ervan vond zodat wij jouw mening op deze pagina kunnen plaatsen:

Waar koken we:

Abonneer op de nieuwsbrief